Opširnije
Povezivi s Fluke Connect™
Pogledajte. Spremite. Podijelite s drugima.

Scopemetar®


Što je Scopemeter®? Da li je to multimetar, osciloskop, zapisivač / snimač parametara, nešto između ili čak sve to i još mnogo više?
Fluke ScopeMeter® je robustan prijenosni osciloskop, koji će vas odvesti tamo, gdje standardni osciloskopi iznevjere - u najtežim, opasnim i prljavim industrijskim okruženjima. Ovi ručni instrumenti kombiniraju najbolja svojstva laboratorijskih osciloskopa, odličnih digitalnih multimetara i učikovitih te brzih zapisivača / snimača pojava i kao takav je nezamjenjiv alat za instaliranje, puštanje u pogon i održavanje industrijske elektroničke opreme, elektromehaničkih uređaja i strojeva na terenu. Jednostavan je za korištenje, bežično povezljiv s pametnim telefonom ili tabletom pomoću besplatne aplikacije Fluke Connect® i daljnje analize i spremanja rezultata mjerenja na PC pomoću programskog paketa FlukeView® koji pojednostavljuju postupke dnevnog ispitivanja i mjerenja industrijskog održavanja, što omogućuje brže otkrivanje pogrešaka i prema tome se osigurava nesmetano funkcioniranje proizvodnog procesa.

Fluke 190 Series II Scopemeter®

Modeli iz serije Fluke 190 Series II Scopemeter® su vrlo učinkoviti ručni osciloskopi, dizajniran za rješavanje zahtjevnih problema industrijskih električnih ili elektroničkih sistema. Možete birati između dvokanalnih modela pojasnih širina 60 MHz, 100 MHz, 200 MHz i 500 MHz, ili četvorokanalnih modela širina od 100 MHz, 200 MHz i 500 MHz.
Modeli iz serije Fluke 190 Series II Scopemeter® su prvi prijenosni osciloskopi sa četiri međusobno neovisnih potpuno izoliranih ulaznih kanala, sa standardom IP51 (štiti od prašine i vode), što odgovara najstrožim električnim sigurnosnim normama CAT III 1000 V / CAT IV 600 V.
Zatraži prezentaciju

Fluke 120B Series Scopemeter®

Novi kompaktni industrijski Scopemetri® serije 120B su kao robusni ručni (prijenosni) dvokanalni digitalni osciloskopi pravo rješenje za održavanje, pretraživanje grešaka i rješavanje problema u industrijskim elektro i elektromehaničkim uređaja i strojeva. Postoje tri modela dvokanalanih pojasnih širina od 20 MHz i 40 MHz s velikim brojem dodatnih mjerenja funkcije.
Industrijski Scopemetri® Serije 120B kombiniraju inovativne funkcije, koje industrijskim održavateljima omogućavaju brže i lakše otkrivanje pogrešaka:
  • Poboljšano automatsko podešavanje okidača signal Connect-and-View ™ za trenutni prikaz najprikladnijih oblika najizabranijeg mjernog signala (bez dodatnog postavljanja nivoa okidača signala, vertikalnog pojačanja signala i vremenske baze).
  • Automatski odabir i prikaz numeričkih vrijednosti ključnih parametara mjerenog signala korištenjem novih tehnologija IntellaSet ™ za lakše razumijevanje prikazanog signala.
  • Funkcija Recorder Event Detect za lakše otkrivanje i evidentiranje slučajnih jednokratnih događaja, pregled tih događaja i analiza uzroka za njihovu pojavu.
Opširnije
     
Zatraži prezentaciju