Zatražite prezentaciju
Želite više informacija?

Prenosivi laboratorijski osciloskopi za sve aplikacije

Danas, osciloskop je instrument koji je postao neizostavan u svakoj radionici za razvoj, proizvodnju, da i ne spominjemo centre za održavanje. Omogućava posmatranje različitih analognih i digitalnih signala tokom vremena.
Uz brz napredak tehnologije također se i tržište osciloskopa pomaknulo sa uobičajenih analognih osciloskopa (Kada su se za prikaz signala koristile katodne cijevi) na digitalne memorijske osciloskope (DSO).Glavna funkcija digitalnog, memorijskog osciloskopa nije samo pretvaranje signala iz analognog u digitalni oblik, nego i snimanje podataka, daljinsko upravljanje osciloskopom i prenos podataka preko različitih komunikacijskih interfejsa.

Micom grupacija je vodeći dobavljač mjernih instrumenata u Jugoistočnoj Europi. Od 1992. pružamo svojim klijentima kvalitetnu mjernu opremu, po konkurentnim cijenama i pouzdanu i brzu servisnu podršku. Višegodišnje iskustvo nam omogućava savjetovanje kupaca pri odabiru instrumenta, koji najbolje odgovara njihovim potrebama, kao i pružanje tehničke pomoći pri korištenju naših proizvoda.